Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Med fokus på hår, makeup och styling

Nyöppning: En värld av skönhet

|16/04, 2023

Nyöppning: En värld av skönhet

Allt har sin utvecklingstid och så även webbshopen som startades under 2022. Det har varit fokus på att förbättra och förenkla både flödet för dig som kund och för det administrativa jobbet backoffice. Nu är den nya siten äntligen klar och det är med en gnista av både stolthet och spänning som jag trycker på knappen publicera.

Varmt välkommen till denna nya, uppdaterade shop som både finns digitalt och från och med maj även fysiskt i Malmö City!

Med ett brett utbud av noga utvalda ting finns här en värld av skönhet skapad för just dig. Shopen går under temat naturlig skönhet och konceptet "det är vad du inte ser som gör skillnad" - en samlad palett med ting som förgyller din skönhetsrutin hemma. 

Målet är att förmedla en känsla av omtanke inom skönhet och livsstil - med produkter som får dig att stråla. Klicka enkelt hem dina favoriter eller välj att hämta i butik, det är ett perfekt upplägg för dig som är på språng i närheten av oss men vill vara säker på att produkterna finns hemma i lager innan du kommer förbi.

Varma hälsningar,

Linnea Leth